Žuvies kotletukai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas žuvis (filė)
1 valgomasis šaukštas majonezas
1 vienetas kiaušiniai
1 vienetas svogūnai
30 gramų duona
2 valgomieji šaukštai pienas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sumalkite žuvies filė ir svogūną.
Duonos riekeles užpilkite pienu ir minkštimą dar kartą permalkite su žuvies ir svogūno faršu.
Į žuvies faršą įmaišykite kiaušinį, majonezą ir prieskonius. Iš faršo suformuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje.
Sudėkite kotletukus į įkaitintą aliejų ir kepkite kiekvieną kotletuko pusę bent po 4 minutes.

Žuvies kotletukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumalkite žuvies filė ir svogūną.
Duonos riekeles užpilkite pienu ir minkštimą dar kartą permalkite su žuvies ir svogūno faršu.
Į žuvies faršą įmaišykite kiaušinį, majonezą ir prieskonius. Iš faršo suformuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje.
Sudėkite kotletukus į įkaitintą aliejų ir kepkite kiekvieną kotletuko pusę bent po 4 minutes.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...