Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.
Žuvies kotletai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 kilogramo | menkės (arba ešerių filė) |
100 gramų | duona (balta) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sočiausioji pica
- Lašišos faršo kepsneliai
- Lašiša grilyje
- Tešloje kepta lašiša
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Silkės apkepas su ryžiais
- Karališkas Grill otas
- Lašišų šašlykai
- Ant grotelių kepta žuvis
- Karpis, keptas orkaitėje
- Įdaryta lazanija
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Žuvis ant grilio
- Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
- Margaritos žuvies apkepas
- Kepta žuvis
- Žuvis pagal Ingą
- Lašiša su pievagrybiais
- Lašiša su bulvių ir morkų koše
Žuvies kotletai su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
100 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Menkės, arba ešerių filė,
0.5 kilogramo -
Duona, balta,
100 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė su balta duoba arba duonos trupiniais, svogūnu, grybais (marinuotais arba šviežiais pievagrybiais) ir svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
Suformuokite kotletukus. Kepkite juos įkaitintame aliejuje. Kepkite kiekvieną kotletuką iš abiejų pusių ant silpnos ugnies apie 5-7 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...