Ištepkite aliejumi arba sviestu kepimo formą.
Ant dugno sudėkite žuvies filė gabaliukus.
Ant žuvies išdėliokite grybus: jei miško grybai, tai bent 1-2 kartus nuvirti, bet tinka ir pievagrybiai.
Sudėkite paprikos ir pomidorų gabaliukus.
Užbarstykite fermentiniu sūriu ir aptepkite majonezu.
Kepkite 40 minučių 180° C orkaitėje.
Žuvies ir daržovių apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
350 gramų | žuvis (filė: lydekos, karpio ir pan.) |
2 vienetai | pomidorai (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | paprika |
200 gramų | grybai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Farširuota lydeka
- Lašiša su krapų padažu
- Keptas upėtakis
- Orkaitėje keptos telapijos
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Keptas upėtakis
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Žuvies kukuliai
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Žuvies pyragas
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
- Marinuotas keptas sterkas
- Kepti karosai
- Kepta žuvis su petražolėmis
- Jūros lydeka Graikiškai
- Kepta marinuota menkė
- Austrės su lietuviškais obuoliais
- Išmarinuota žuvis
- Žuvies šašlykai
Žuvies ir daržovių apkepas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Žuvis, filė: lydekos, karpio ir pan.,
350 gramų -
Pomidorai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Grybai,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištepkite aliejumi arba sviestu kepimo formą.
Ant dugno sudėkite žuvies filė gabaliukus.
Ant žuvies išdėliokite grybus: jei miško grybai, tai bent 1-2 kartus nuvirti, bet tinka ir pievagrybiai.
Sudėkite paprikos ir pomidorų gabaliukus.
Užbarstykite fermentiniu sūriu ir aptepkite majonezu.
Kepkite 40 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2012-01-25 20:46
:super: :-@ :-* :super: :miegu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...