Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.
Žuvies blynukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (faršas) |
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su lašišos įdaru
- Kepta plekšnė padaže
- Kepta žuvies filė
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Silkė su svogūniukais
- Aštrios krevetės grilyje
- Žuvies kukuliukai
- Skani zuvytė
- Silkė pataluose
- Lašiša su citrina
- Sicilijos ešerys
- Itališki koldūnai
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Kepta lašiša su kiaušiniais
- Žuvies apkepas
- Apelsininė lašiša
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Lašiša grietinėlės padaže
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Troškintas lynas
Žuvies blynukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, faršas,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...