500 gramų | jūros lydeka |
5 vienetai | svogūnai |
300 gramų | morkos |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
400 gramų | ryžiai (virti) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
Į skardą su sviestiniu popieriumi dėti sluoksniais: iškeptą žuvį, troškintus svogūnus su morkomis, virtus ryžius, tarkuotą fermentinį sūrį. Uždengti apkepą folija ir kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Pateikti apkepą su majonezu arba kitu majonezo padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
- Žuvis pagal Ingą
- Lašiša grilyje
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
- Žuvis tešloje
- Plekšnė su padažu
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Orkaitėje keptos telapijos
- Menkė su apelsinais
- Keptos plekšnės
- Kepta marinuota menkė
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Karpis, šutintas aluje
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Lašiša grietinėlės padaže
- Virtas karšis
- Kepta stinta su krapais
- Žuvis "lenkiškame" padaže
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- Keptas upėtakis
Žuvies apkepas
- Paruošimo laikas:
-
Jūros lydeka,
500 gramų -
Svogūnai,
5 vienetai -
Morkos,
300 gramų - Aliejus, kepimui
-
Ryžiai, virti,
400 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Keptuvėje su aliejumi iškepti įtrintą prieskoniais žuvį. Išvirti ryžius pasūdytame vandenyje. Svogūnus supjaustyti griežinėliais, pakepinti aliejuje, po to sudėti burokine tarka sutarkuotas morkas ir viską troškinti apie 15 min (galima truputį pasūdyti).
Į skardą su sviestiniu popieriumi dėti sluoksniais: iškeptą žuvį, troškintus svogūnus su morkomis, virtus ryžius, tarkuotą fermentinį sūrį. Uždengti apkepą folija ir kepti 180-190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 min. Pateikti apkepą su majonezu arba kitu majonezo padažu.
Komentarai (3)
-
Lukas
2017-03-23 23:27
Žuvies apkepas "pūlis"