Žuvienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | salierai (lapai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | menkės (šaldyta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių sriuba
- Skani špinatų sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Trinta brokolių sriuba
- Obuolių sriuba
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
- Vištienos sultinys
- Lauros šaltibarščiai
- Perlinių kruopų košė
- Šviežių daržovių sriuba su vištiena
- Agurklės sriuba
- Daržovių sriuba su raugintais agurkais
- Bulbienė
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Asiūklio ūglių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...