Zrazai su džiovintomis slyvomis
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų kiaulienos nugarinė
100 gramų sūris (fermentinis)
1 sauja džiovintų slyvų
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
50 gramų brendis
150 gramų kiauliena (šoninė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsą supjaustyti griežiniais ir išmušti. Griežinukus pabarstyti druska bei pipirais. Ant kiekvieno griežinėlio dėti po šoninės juostelę, o per visą mėsos griežinėlio plotį dėti brendyje išmiškytas slyvas (apie 3 slyvas) ir pabarstyti per visą kepsnį barstyti tarkuoto sūrio. Tada susukti ruletus, sutvirtinti mediniais pagaliukais ir kepti karštame aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Labai tinka patiekti su grybų padažu.

Autorės receptas


Zrazai ant lietuvių bajorų stalo atkeliavo iš Lenkijos didikų virtuvės ir yra mėgiami iki šių dienų.

Zrazai su džiovintomis slyvomis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustyti griežiniais ir išmušti. Griežinukus pabarstyti druska bei pipirais. Ant kiekvieno griežinėlio dėti po šoninės juostelę, o per visą mėsos griežinėlio plotį dėti brendyje išmiškytas slyvas (apie 3 slyvas) ir pabarstyti per visą kepsnį barstyti tarkuoto sūrio. Tada susukti ruletus, sutvirtinti mediniais pagaliukais ir kepti karštame aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Labai tinka patiekti su grybų padažu.

Autorės receptas


Zrazai ant lietuvių bajorų stalo atkeliavo iš Lenkijos didikų virtuvės ir yra mėgiami iki šių dienų.

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai (3)


  • rada 2015-10-11 15:43

    Labai.patiko


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...