3 litrai | sultinys |
1 stiklinė | žirniai |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos (didelė) |
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | alyvuogių aliejaus |
100 gramų | kiaulės kumpis (rūkytas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkų sriuba
- Itališka svogūnų sriuba
- Angliška sriuba iš veršio galvos
- Pomidorinė sriuba
- Maltos mėsos ir porų sriuba
- Barščiai
- Duoninė sriuba su slyvomis
- Sriuba su perlinėm kruopom
- Ukrainietiški barščiai
- Mamos žirnių sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Cukinijų sriuba su kariu
- Šalta pomidorų sriuba su skrebučiais
- Daržovių pieniška sriuba
- Žuvienė daržovių sultinyje
- Miško grybų ir burokėlių sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Trinta rūgštynių sriuba
- Šalta sriuba
- Bulbienė
Žirnių sriuba su kumpiu
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys,
3 litrai -
Žirniai,
1 stiklinė -
Bulvės,
4 vienetai -
Morkos, didelė,
1 vienetas - Sūris, fermentinis
- Alyvuogių aliejus
-
Kiaulės kumpis, rūkytas,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žirnius paliekame išmirkyti. Tuo metu nuskutame ir supjaustome kubeliais bulves. Morką sutarkuojame burokine tarka. Kumpį supjaustome nedideliais kubeliais. Viską sudedame į puodą, užpilame sultiniu, sukratome supjaustytą kumpį ir verdame apie 20 min. Kai sriuba išverda, pusę sriubos sutriname virtuviniu kombainu arba blenderiu ir supilame į likusią sriubą. Išmaišome. Prieš patiekiant ant sriubos užtarkuojame fermentinio sūrio ir užpilame lašelį alyvuogių aliejaus.
Komentarai (2)
-
Vaiga
2011-06-05 21:34
O koks sultinys geriausiai tinka?