Žirnių sriuba lenkiškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | bulvių (nedidelės) |
2 vienetai | morkos |
4 vienetai | dešrelės (rūkytos) |
1 stiklinė | žirniai (išbrinkytų) |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
4 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuskustas bulves supjaustome, morkas sutarkuojame burokine tarka. Į verdantį vandenį sudedame bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberiame išbrinkytus žirnius ir krapus. Verdame 10 - 15 min. Dešreles supjaustome riekelėmis, kiaušinius supjaustome į 4 dalis ir sudedame į puodą. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Prieš tiekiant įdedame po šaukštelį grietinės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Voveraičių sriuba
- Tiršta bulvienė su mėsa
- Paprikų sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Dilgėlių sriuba
- Paprasta kopūstų sriuba
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Baltarusiška grybų sriuba
- Toskanos pupelių sriuba
- Sūrio sriuba
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Sriuba "Charčio"
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Ukrainietiški barščiai
- Bulbienė
- Juka
- Pieniška sriuba su cukinija
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
Žirnių sriuba lenkiškai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės, nedidelės,
500 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Dešrelės, rūkytos,
4 vienetai -
Žirniai, išbrinkytų,
1 stiklinė -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai, kietai virti,
4 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuskustas bulves supjaustome, morkas sutarkuojame burokine tarka. Į verdantį vandenį sudedame bulves ir morkas, pavirus 5 minutėms, suberiame išbrinkytus žirnius ir krapus. Verdame 10 - 15 min. Dešreles supjaustome riekelėmis, kiaušinius supjaustome į 4 dalis ir sudedame į puodą. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Prieš tiekiant įdedame po šaukštelį grietinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...