Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų zigmo šaltai rūkyta lašišos filė
100 gramų svogūnų traškučiai
8 vienetai pomidorai (vyšniniai)
8 vienetai alyvuogių (juodosios alyvuogės su kauliukais)
8 vienetai alyvuogių (žaliosios)
2 vienetai paprika (dviejų spalvų)
Padažui:
20 gramų petražolės
100 gramų alyvuogių aliejaus
50 gramų garstyčios (grūdėtos)
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padažo gamyba: trintuvu sutrinamos petražolės kartu su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska bei pipirais.

Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant kurio dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Patiekalas pagardinamas padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:

Padažo gamyba: trintuvu sutrinamos petražolės kartu su aliejumi, sumaišomos su garstyčiomis, pagardinamos druska bei pipirais.

Rūkyta lašišos filė serviruojama ant svogūnų traškučių, šalia iš pomidoriukų ir žaliųjų alyvuogių formuojamas kilimėlis, ant kurio dedama juostelėmis supjaustyta paprika (prieš tai apverdama 15 min.) ir alyvuogės. Patiekalas pagardinamas padažu. Prie šio patiekalo dera „Focaccia“ duonelė.

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų