Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų | silkė (ZIGMAS Kapitono marinuota filė ) |
8 riekės | duona (juoda, ruginė) |
100 gramų | grietinė |
10 gramų | žalumynų (jaunos) |
šiek tiek | druska |
16 vienetų | svogūnai (marinuoti) |
8 vienetai | pomidorai (vynuoginiai) |
1 vienetas | paprika |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Iš vienos silkės filė formuojamos trys juostos, kurios sluoksniuojant su pomidoriukais,svogūnėliais, paprika ir suveriamos ant iešmelio. Iešmelis dedamas ant paskrudintos juodos duonos riekelės, puošiama sūdyta grietine ir jaunomis žolelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies vyniotinis drebučiuose
- Gaspadoriaus užkanda
- Ikrų užkandėlė
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Užkanda "Braškės"
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Autentiška meksikietiška "Guacamole"
- Sumuštiniai su lašiša
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Sūrio lazdelės
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Sumuštinukai
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Suši kamuoliukų gamyba
- Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
- Vorų užkandėlė
- ZIGMO silkė su daržovių salsa
- Rūkyti kumpio gabalai
- Kaimiška rūkyta dešra
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Silkė, ZIGMAS Kapitono marinuota filė ,
600 gramų -
Duona, juoda, ruginė,
8 riekės -
Grietinė,
100 gramų -
Žalumynai, jaunos,
10 gramų - Druska
-
Svogūnai, marinuoti,
16 vienetų -
Pomidorai, vynuoginiai,
8 vienetai -
Paprika,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš vienos silkės filė formuojamos trys juostos, kurios sluoksniuojant su pomidoriukais,svogūnėliais, paprika ir suveriamos ant iešmelio. Iešmelis dedamas ant paskrudintos juodos duonos riekelės, puošiama sūdyta grietine ir jaunomis žolelėmis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...