ZIGMO silkė su daržovių salsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė |
1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
1 vienetas | žaliosios paprikos |
1 vienetas | geltonosios paprikos |
1 vienetas | agurkų |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Vienodais kubeliais supjaustykite paprikas, cukiniją, agurką. Pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi, viską gerai permaišykite.
2.
Lėkštėje patiekite paruoštą daržovių salsa su pjaustyta silke, papuoškite prieskoninių žolelių šakelėmis bei perpus perpjautais citrinos griežinėliais ar alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
- Sūrio užkandis prie vyno
- Farširuoti kiaušiniai
- Kumpio suktinukai
- Kiaušininė užkandėlė
- Silkė burokėlių patale
- Helovyno voriukai
- Pomidorų užkandėlė su mocarela
- Grybukai po sniegu
- Suši kamuoliukų gamyba
- Silkės užkandelė
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Įdaryti obuoliai
- Baltoji trobelė
- Kiaulienos sprandinės vyniotinis
- Šventinė silkė su razinomis
- Skanūs sumuštiniai
- Žavesio skaniausi sumuštinukai
- Olgos šventinė silkutė
ZIGMO silkė su daržovių salsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė ,
150 gramų -
Cukinija,
1 vienetas -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Žalioji paprika,
1 vienetas -
Geltonosios paprikos,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vienodais kubeliais supjaustykite paprikas, cukiniją, agurką. Pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi, viską gerai permaišykite.
Lėkštėje patiekite paruoštą daržovių salsa su pjaustyta silke, papuoškite prieskoninių žolelių šakelėmis bei perpus perpjautais citrinos griežinėliais ar alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...