Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų zigmo sūdyta lašišos filė
100 gramų sūris („Parmeggiano reggiano“)
Padažui:
100 pomidorai (džiovinti, aliejuje)
50 gramų vorčesterio padažas
100 gramų alyvuogių aliejaus
3 gramai ciberžolė
10 gramų krapai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Padažo gamyba: mažais kubeliais džiovinti pomidorais ir sumaišomi su smulkintais krapais,„Vorčesterio“ padažu, ciberžole, aliejumi, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami į lėkštės pakraščius ratu, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas bei dekoruojama krapų šakelėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui:
Gaminimo eiga:

Padažo gamyba: mažais kubeliais džiovinti pomidorais ir sumaišomi su smulkintais krapais,„Vorčesterio“ padažu, ciberžole, aliejumi, pagardinama druska. Iš lašišos filė suformuojami apskritimai, kurie sudedami į lėkštės pakraščius ratu, ant jos dedami sūrio apskritimai, pilamas paruoštas padažas bei dekoruojama krapų šakelėmis.

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų