Ženšenio šaknies tyrelė
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | ženšenis (šaknis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Šviežią šaknį kruopščiai nuplauti, supjaustyti gabaliukais, sutrinti į tyrelę, kurios duoti po 1/3 arbatinio šaukštelio arba sumaišyti su natūraliomis sultimis, drebučiais, kisieliais. Valgyti lėtai, 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės salotos
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Silkė su manų koše
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Kukurūzų kruopų košė
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Kukurūzų košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Kvietinė košė
- Keksiukai su riešutais
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Sorų kruopų košė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Biri perlinių kruopų košė
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Saldi makaronų košė
- Ruginė košė
- Perlinių kruopų košė
Ženšenio šaknies tyrelė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ženšenis, šaknis,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežią šaknį kruopščiai nuplauti, supjaustyti gabaliukais, sutrinti į tyrelę, kurios duoti po 1/3 arbatinio šaukštelio arba sumaišyti su natūraliomis sultimis, drebučiais, kisieliais. Valgyti lėtai, 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...