Žemuogės cukruje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
300 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šaltalankio sultys
- Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
- Kiauliena drebučiuose
- Sedulos vaisių drebučiai
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Konservuoti aštrūs baklažanai
- Konservuota žuvis greitpuodyje
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Baklažanų ikrai žiemai
- Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
- Šaldyti grybai
- Konservuoti kopūstai
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Konservuoti žirneliai
- Braškinė uogienė
- Aštrūs marinuoti moliūgai
- Erškėtrožių uogienė
- Pikantiški pomidorai su cinamonu
- Šaltalankio uogienė
- Kriaušienė
Žemuogės cukruje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
300 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aušra Č.
2015-07-27 22:14
Ar nesijaučia žemuogių kartumo kai taip ruošet?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...