3 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | kiaušiniai |
500 gramų | kiaulienos faršas |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | bazilikas |
200 gramų | grybai |
1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 kilogramas | bulvių |
Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
- Bulvių pica
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Mėsos apkepas
- Bulvių gėlytė su grybų įdaru
- Migdoliniai kotletėliai
- Bulvių pyragėliai su grybais
- Bulvių košė su vištiena
- Švediški bulviniai blynai
- Bulvių apkepas pagal Vanill
- Arkliukas "alia Žemaitis"
- Vyžos iš bulvių
- Bulvių vyniotinis
- Bulviniai zrazai su jautiena
- Pyragas su bulvėmis
- Žemaičių blynai su spirgučiais
- Skanu ir greita
- Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
- Skaniosios bulvytės
- Bulvių plokštainis su grybais
Žemaičių blynai su grybų padažu
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kiaulienos faršas,
500 gramų - Sviestas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Bazilikas
-
Grybai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Bulvės,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir pakepinti keptuvėje 5-8 min. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Blynus kepti keptuvėje, kol gražiai paruduos t.y. kiekvieną blyno pusę kepti po 1-2 minutes.
Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!
Komentarai (4)
-
Villy
2014-01-06 01:00
Daug skanesni kai vietoj miltų dedamas krakmolas,nes miltai labai sugeria riebalus ir neskamu.
-
viktorija
2010-10-06 14:27
oj kaip skanu, o krakmolo visgi idejau, dar grybu padaza padariau, vyras seiles ilgai varvino, bet kai paragavo, tai nustot negalejo valgyt