Žemaičių blynai su grybų padažu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai grietinė
1 vienetas kiaušiniai
500 gramų kiaulienos faršas
šiek tiek sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek bazilikas
200 gramų grybai
1 vienetas svogūnai
1 stiklinė kvietiniai miltai
1 kilogramas bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir pakepinti keptuvėje 5-8 min. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Blynus kepti keptuvėje, kol gražiai paruduos t.y. kiekvieną blyno pusę kepti po 1-2 minutes.

Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Žemaičių blynai su grybų padažu

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Maltą kiaulieną sumaišyti su prieskoniais ir pakepinti keptuvėje 5-8 min. Bulves išvirti, sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį ir viską sumaišyti su miltais. Suformuoti pailgus blynus ir į vidų įdėti mėsos įdarą. Blynus kepti keptuvėje, kol gražiai paruduos t.y. kiekvieną blyno pusę kepti po 1-2 minutes.

Padaryti padažą: supjaustyti grybukus ir svogūnus. Juos pakepinti svieste ir įdėti grietinės. Skanaus!

Reklama:

Komentarai (4)


  • Villy 2014-01-06 01:00

    Daug skanesni kai vietoj miltų dedamas krakmolas,nes miltai labai sugeria riebalus ir neskamu.


  • viktorija 2010-10-06 14:27

    oj kaip skanu, o krakmolo visgi idejau, dar grybu padaza padariau, vyras seiles ilgai varvino, bet kai paragavo, tai nustot negalejo valgyt


Daugiau receptų