0.7 kilogramo | bulvių |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
300 gramų | mėsa (malta, virta) |
300 gramų | džiūvėsėliai |
10 gramų | druska |
10 gramų | prieskoniai (mėsai) |
Atvėsinti, nulupti, sumalti su mėsmale.
Įmuškite kiaušinį, įberkite krakmolą, pasūdykite ir išminkykite.
Iš maltų bulvių tešlos padarykite paplotėlius, dėkite šaukštą mėsos įdaro, užlenkite kraštus ir suformuokite pailgą blynelį. Lėkštėje sumaišykite šaukštą miltų ir du šaukštus džiūvėsėlių, apvoliokite mišinyje blynelius ir kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus. Patiekite su liesu jogurtu ar grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Blynai su moliūgais
- Bulviniai blynai su įdaru
- Švediški bulviniai blynai
- Žemaičių blynai
- Bulviniai blynai
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Bulviniai blynai su dešrelėmis
- Orkaitėje užkepti bulviniai blynai su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu
- Bulviniai blynai su lašiša
- Čekiški bulviniai blynai
- Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Bulvinė pica
- Norvegiški bulviniai blynai
- Šventiniai blynai
- Virtų bulvių blyneliai
- Bulviniai blynai
- Bulviniai grybų sklindžiai
- Bulviniai blyneliai su pagardu
- Bulviniai blynukai
Žemaičių blynai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bulvės,
7/10 kilogramo -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta, virta,
300 gramų -
Džiūvėsėliai,
300 gramų -
Druska,
10 gramų -
Prieskoniai, mėsai,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupenomis.
Atvėsinti, nulupti, sumalti su mėsmale.
Įmuškite kiaušinį, įberkite krakmolą, pasūdykite ir išminkykite.
Iš maltų bulvių tešlos padarykite paplotėlius, dėkite šaukštą mėsos įdaro, užlenkite kraštus ir suformuokite pailgą blynelį. Lėkštėje sumaišykite šaukštą miltų ir du šaukštus džiūvėsėlių, apvoliokite mišinyje blynelius ir kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus. Patiekite su liesu jogurtu ar grietine.
Komentarai (4)
-
kristina
2017-01-22 19:48
Labai noriu blinu