1 pakelis | želė (raudona) |
1 vienetas | kiviai |
1.5 litro | vanduo |
1 pakelis | želė (kivio skonio) |
1 pakelis | želė (citrinų skonio) |
8 vienetai | braškės |
1 vienetas | citrinos |
Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: žalia želė, kivio gabalėliai (iš tikrųjų yra keltas želių, kurios nelabai stingsta su kiviais, prieš pirkdami pasiskaitykite arba dėkite kitą žalią vaisių), poilsis šaldytuve.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tinginių - tinginys
- Sloksniuotas braškių desertas
- Tinginys su riešutais
- Arbūzų šerbetas
- Vaisiai šokolade
- Šokoladinis tortas
- Nekeptas sausainių tortas su chalva
- Tortas "Mozaika"
- Jogurto desertas
- Labai skani braškių sriuba
- Gervuogių musas
- Ledų ir kolos kokteilis
- Vasaros desertas
- Rabarbarų drebučiai
- Varškės pudingas su apelsinais
- Vaisių salotos
- Mėtinis agurkų šerbetas
- Kavos ir ledų desertas
- Obuolių sulčių sriuba
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
Želė "Trispalvė"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Želė, raudona,
1 pakelis -
Kiviai,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro -
Želė, kivio skonio,
1 pakelis -
Želė, citrinų skonio,
1 pakelis -
Braškės,
8 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirmąją darome raudoną želė. Gamindami želė vandens pilame kaip nurodyta ant želės pakelių. Maišome tol, kol želė ištirpsta vandenyje. Laukiame, kol atvės ir pilame į stiklinius indus. Dedame po kelias braškes (jos gali būti ir šaldytos).
Palaikome šaldytuve, kol sustings. Tada vėl: žalia želė, kivio gabalėliai (iš tikrųjų yra keltas želių, kurios nelabai stingsta su kiviais, prieš pirkdami pasiskaitykite arba dėkite kitą žalią vaisių), poilsis šaldytuve.Trečią kartą viską kartojame su geltona žele.
Desertą galime valgyti su grietinėle, ledais arba be jokių pagardų. Skonis dieviškas.