Žėlė apelsino žievėje
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
2 | apelsinų (dideli) |
2 pakeliai | želė (įvairių skonių) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
2.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėtinis agurkų desertas
- Citrininiai drebučiai
- Vasariškas želė desertas
- Želė desertas "Agrasto sapnas"
- Sluoksniuotas želė desertas
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Natūralių apelsinų sulčių želė
- Sedulos vaisių drebučiai
- Agrastų drebučiai su braškėmis
- Želė su trešnemis ir persikais
- Maskarponinė želė su vaisiais
- Želė desertas su uogiene
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Rabarbarų drebučiai
- Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
- Citrinos drebučiai
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Želė desertas "Afrika"
- Lukos želė tortas
- Kefyro panna cotta
Žėlė apelsino žievėje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Apelsinai, dideli,
2 -
Želė, įvairių skonių,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apelsinus perpjaukite per pusę, gražiai išskobkite vidų ir pilkite išvirtą ir atvėsintą žėlė.
Pastatykite kelioms valandoms į šaldytuvą.
Prieš patiekiant supjaustykite griežinėliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...