30 gramų | grietinė |
40 gramų | agurkų |
40 gramų | svogūnų laiškai |
350 mililitrų | vanduo |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 kilogramas | bulvių |
75 gramai | rūgštynės |
75 gramai | špinatai |
2 pakeliai | kefyras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių sriuba su grietinėle
- Žemaitiški šaltibarščiai
- Duoninė sriuba su slyvomis
- Lauros šaltibarščiai
- Margaritos šaltibarščiai
- Arvydo gaspačio – šalta daržovių sriuba
- Labai skani braškių sriuba
- Rūgštynių šaltibarščiai
- Šaltibarščiai
- Dietiniai barščiai
- Vasariška sriuba
- Šalta bulvių sriuba
- Arbūzinė sriuba
- Kefyras su česnaku
- Vengriška šaltsriubė
- Gaspačas
- Saldi sriuba su razinomis
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Aguonpienis
- Gaivūs šaltibarščiai
Žalumynų šaltibarščiai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinė,
30 gramų -
Agurkai,
40 gramų -
Svogūnų laiškai,
40 gramų -
Vanduo,
350 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bulvės,
1 kilogramas -
Rūgštynės,
75 gramai -
Špinatai,
75 gramai -
Kefyras,
2 pakeliai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rūgštynes ir špinatus pavirinkite. Rūgštynes virkite jų pačių sultyse, špinatus - įpylę šiek tiek vandens. Šias daržoves ataušinkite.
Svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite ir sutrinkite su druska. Kiaušinius supjaustykite kubeliais.
Į puodą supilkite kefyrą ir vandenį, sudėkite svogūnus sumaišytus su druska ir gerai viską išmaišykite. Sudėkite supjaustytus agurkus, kiaušinius, ataušusius špinatus ir rūgštynes. Pagardinkite druska bei pipirais.
Viską sumaišykite ir patiekite su virtomis bulvėmis ir grietine, papuoškite krapais.