1 litras | sultinys (mėsos) |
6 riekės | duona (balta) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkintos) |
200 gramų | sūris |
4 valgomieji šaukštai | svogūnai (laiškai, smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta porų ir bulvių sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Grybų sriuba
- Soti čili sriuba - troškinys
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Kaimiška sriubikė
- Kaliaropių sriuba
- Kreminė bulvių sriubytė
- Daržovių sriuba
- Daržovių sriuba su šonine
- Paprikų ir vištienos sriuba
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Vengriška žuvienė
- Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Meksikietiška sriuba
- Itališka manų kruopų sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Žirnienė su grybais
- Šviežių žirnių sriuba
Žalumynų ir sūrio sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 litras -
Duona, balta,
6 riekės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės, smulkintos,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnai, laiškai, smulkinti,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Muskatas, tarkuotas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Duonos riekeles supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti su sviestu, kol paskrus. Suberti supjaustytas petražoles ir šiek tiek pakepinti, kol pasklis petražolių aromatas.
Sultinį užvirinti, sūrį supjaustyti mažais kubeliais ar sutarkuoti. Apkepintą duoną su petražolėmis ir sūriu suberti į kraštą sultinį. Palaukti, kol skrebučiai išbrinks, o sūris išsilydys. Sriubą lengvai išplakti, kad būtų kremo tirštumo.
Smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus suberti į lėkštes, įpilti karštos sriubos ir iš karto patiekti.