Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Žagarėliai 2
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
15 gramų | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | degtinė |
200 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
- Kriaušių pyragas
- Vaikystės skarelės
- Mini canelles
- Meduolis baltarusiškai
- Pyragaičiai su įdaru
- Vaniliniai keksiukai su šokoladu ir avietėmis
- Karštos bandelės
- Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
- Šimtalapis
- Bandelės
- Imbieriniai sausainukai
- Džiovintų vaisių pyragas
- Itališka pica
- Velykinė boba
- Skanusis keksiukas
- Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
- Varškės ir sūrio apkepas
- Šokoladiniai keksiukai
- Bulvinės bandelės
Žagarėliai 2
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Margarinas,
15 gramų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Degtinė,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virimui dar reiks aliejaus.
Iš visų nurodytų produktų užminkoma nekieta tešla (dalis miltų pasiliekama kočiojimui). Tešla ilgai paminkoma, kad pasirodytų joje oro pūslytės. Tada labai plonai iškočiojama, pjaustoma pailgomis juostelėmis, įpjaunama viduryje ir išneriama kilpa. Verdama gerai įkaitintame aliejuje. Išvirę žagarėliai turi būti šviesiai gelsvos spalvos. Kai atvėsta, per sietelį ant jų užberiama miltinio cukraus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Auksiux
2009-10-02 13:38
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMKAIP GARDU :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...