250 gramų | mascarpone sūris |
200 gramų | biskvitiniai piršteliai |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
100 mililitrų | kava |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 žiupsnelis | citrinos rūgštis |
šiek tiek | vyšnios |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Manekenes ledai
- Braškių pienas
- Sveikuolių ledai
- Margas varškės desertas
- Naminiai ledai
- Jogurtinis pudingas
- Persikų desertas
- Tortas "Mozaika"
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
- Aušros želė tortas
- Apelsinų želė
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Migdolų nuga
- Desertinė avižinė košė
- Sausainių tortas
- Obuolių šerbetas
- Gardūs braškiniai ledai
- Varškės sūris su žele
- Margaspalviai kamuoliukai (Strösselbollar)
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Biskvitiniai piršteliai,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Kava,
100 mililitrų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos rūgštis,
1 žiupsnelis - Vyšnios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Grietinėlę išplakame su cukrumi ir citrinos rūgštimi.
Sudedame maskarponę ir nedideliu greičiu viską kartu išplakame iki vientisos masės.
Imame stiklinį indą, norimos formos, labai trumpam panardiname sausainius (po vieną) į kavą ir sudedame viena eile ant dugno, užpilame kremo, dedame vyšnių (jas įspaudžiame į kremą).
Vėl dedame sausainius, suvilgytus kava, toliau - kremas, vyšnios ir t.t.
Viršutinis sluoksnis turi būti kremo.
Viršų galima pabarstyti tarkuotu šokoladu arba kakava.
Palaikome kelias valandas šaldytuve. Skanaus!