šiek tiek | vynuogės (be sėklų) |
šiek tiek | jautiena (vytinta) |
šiek tiek | migdolai |
šiek tiek | salotos (lapai) |
šiek tiek | cukrus (rudasis) |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | garstyčios (grūdeliais) |
šiek tiek | baltieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | acto |
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryškioji mišrainė
- Salotos „Vitaminas“
- Obuolių salotos su razinomis
- Sidabražolės
- Salotos „Kokteiliukas“
- Vasariškos salotos
- Greitos salotos
- Kumpio su sūriu salotos
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Gaivios salotos
- Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
- Gaivios salotos
- Tuno salotos
- Ananasinės salotos
- Krevečių salotos
- Graikiškos salotos (tikros)
- Morkų ir moliūgų salotos su česnaku
- Salotos ananase
- Burokėlių ir spanguolių salotos
- Avokadų salotos su kiaušiniais
Vynuogių ir migdolų salotos
- Paruošimo laikas:
- Vynuogės, be sėklų
- Jautiena, vytinta
- Migdolai
- Salotos, lapai
- Cukrus, rudasis
- Salierai
- Garstyčios, grūdeliais
- Baltieji pipirai
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.
Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.
Komentarai (4)
-
Augustė
2010-06-07 20:04
Na taip,patiekalas su vytinta jautiena tikrai vegetariškas :-D
-
liu
2010-04-12 11:47
skanu ir su svieziomis vynuogemis, :super: