Vynuogių ir migdolų salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek vynuogės (be sėklų)
šiek tiek jautiena (vytinta)
šiek tiek migdolai
šiek tiek salotos (lapai)
šiek tiek cukrus (rudasis)
šiek tiek salierai
šiek tiek garstyčios (grūdeliais)
šiek tiek baltieji pipirai
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.

Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vynuogių ir migdolų salotos

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į dubenį sudėkite per pusę perpjautas besėkles vynuoges, susmulkintus migdolus, juos užklokite įvairių rūšių salotų lapais ir paskaninkite ruduoju cukrumi, šviežiu salieru, garstyčių grūdeliais bei baltaisiais pipirais.

Sotumo suteikite įdėdami juostelėmis pjaustytos vytintos jautienos. Visą mišinį užpilkite 2-3 šaukštais alyvuogių aliejaus bei šaukštu acto. Išmaišykite ir mėgaukitės.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Augustė 2010-06-07 20:04

    Na taip,patiekalas su vytinta jautiena tikrai vegetariškas :-D


  • liu 2010-04-12 11:47

    skanu ir su svieziomis vynuogemis, :super:


Daugiau receptų