Vynuogės šokolade
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | vynuogės (geriau besėklės) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
350 gramų | pieniško šokolado |
70 gramų | šokoladas (juodas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avižų ir kokosų juostelės
- Džiovintų vaisių saldainukai
- Šokoladiniai traškučiai su romu
- Riešutinis vaflių tortas
- Karamelės saldainukai
- Bananiniai saldainiai
- Rafaelo
- Irisiniai saldainiai
- Saulėgražų ir šokolado saldainiai
- Imbieriniai cukatai
- Migdoliniai triufeliai
- Moliūginiai saldainiai
- Naminiai vafliniai saldainiai su slyvų ir šokolado uogiene
- Imbieriniai vaisių - riešutų saldainiai
- Šokoladiniai triufeliai su vafliais
- Mini pavlovos
- Baltojo šokolado saldainiai
- Naminiai šokoladiniai saldainiai
- Morengai
- „Baltosios gėlės“
Vynuogės šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vynuogės, geriau besėklės,
500 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Pieniškas šokoladas,
350 gramų -
Šokoladas, juodas,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą su pienišku šokoladu. Masėje pamirkykite nuplautas vynuoges ir padėkite į lėkštę, išklotą kepimo popieriumi, tada į šaldytuvą. Ištirpinkite juodąjį šokoladą ir konditeriniu švirkštu apliekite uogas. Vėl padėkite į šaldytuvą sustingti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...