300 gramų | vištiena |
300 gramų | sūris |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | žirneliai |
šiek tiek | dižono garstyčios |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šaltiena greitpuodyje
- Šventinė silkė su razinomis
- Šventinis lavašo vyniotinis
- Sūrio užkandis prie vyno
- Kepenėlių tortas
- Krepšeliai su avokadais ir ikrais
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Silkės iešmeliai su svogūnėliais, paprikomis ir grietinės padažu
- Silkė su svogunais marinate
- Silkės pataluos vyniotinis
- Gardžios duonos lazdelės
- Lašišos ir agurko užkandis
- Kiaušinukai Kūčioms
- Spalvingi iešmeliai
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Kiaušiniai - laiveliai
- Naminis lavašas
- Žėlė apelsino žievėje
- Įdaryta paprika
- Sūrio lazdelės
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
300 gramų -
Sūris,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Žirneliai,
100 gramų - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padaryti vištienos faršą. Pridėti prie maltos mėsos žirnelius, barstyti druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti.
Sūrį sutarkuoti ir sumaišyti su kiaušiniais.
Padėklą iškloti kepimo popieriumi, ištepti aliejumi. Sūrio ir kiaušinių masę tolygiai paskleisti ant popieriaus . Kepti apie 5 minutes įkaitintoje iki 180°C orkaitėje.
Iš vienos pusės kepto lydyto sūrio paskirstyti maltą mėsą ir padengti antrą pusę, kartu su popieriumi. Popieriaus kraštus labai kruopščiai užspausti, kad sultys neišbėgtų. Kepti toje pačioje temperatūroje 30 minučių.
Iškepus vyniotiniui, leisti jam atvesti ir tik tada pjaustyti porcijomis.