Vyniotinis su obuoliene
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Autorius apie receptą: Taupus, lengvas ir greitas desertas. Galima gaminti ir su kriaušėmis. Taupus, lengvas ir greitas desertas. Galima gaminti ir su kriaušėmis. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas citrinos
Tešlai:
4 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai miltai
4 valgomieji šaukštai cukrus
Įdarui:
400 mililitrų obuolienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.
2.
Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.
3.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.
4.
Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Vyniotinio pagrindą išsukti, apipurkšti citrinos sultimis, užtepti obuolienę, suvynioti ir padėti vėsiai nakčiai. Aš dar papuošiau cukraus pudros ir citrinos glaistu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinis su obuoliene

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Tešlai: Įdarui:
Autoriaus žodis: Taupus, lengvas ir greitas desertas. Galima gaminti ir su kriaušėmis. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius su cukrumi ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą.

  2. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 12 minučių.

  3. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti.

  4. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą. Vyniotinio pagrindą išsukti, apipurkšti citrinos sultimis, užtepti obuolienę, suvynioti ir padėti vėsiai nakčiai. Aš dar papuošiau cukraus pudros ir citrinos glaistu.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų