125 gramai | sūris ((Filadelfijos)) | |
80 gramų | miltai | |
40 gramų | kakava (milteliai) | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
200 gramų | sviestas | |
6 vienetai | kiaušiniai | |
150 gramų | cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
400 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakamoji) | |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
1 saujelė | vyšnios | |
Glajui: | ||
100 gramų | šokoladas (juodas) | |
250 mililitrų | pienas |
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyniotinis su margu įdaru
- Meile alsuojantis tortas
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Tortas "Žozefina"
- Lietinių tortas
- Tortas su sviestiniu kremu
- Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
- Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
- Tortas "Mozaika"
- Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
- Mano Napaleonas
- Morenginis tortas su žemės riešutais
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Jogurtinis tortas
- Tortas „Bitutė“
- Sausainų tortas
- Pyragas su varškės įdaru
- Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, (Filadelfijos),
125 gramai -
Miltai,
80 gramų -
Kakava, milteliai,
40 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%, plakamoji,
400 mililitrų -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Vyšnios,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šokoladas, juodas,
100 gramų -
Pienas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ištirpinti sviestą ir padėti šiltai. Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir indą su mase padėti ant garuojančio puodo su vandeniu bei maišyti, kol ištirps cukrus ir sušils kiaušiniais.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir šią masę atsargiai, per 3 kartus, sukrėsti į kiaušinių masę. Pabaigoje, supilti sviestą.
Į didelę kvadratinę skardą, padengtą kepimo popieriumi supilti tešlą ir kepti 180 temp. 20 min.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo. Tada sudėti sūrį ir dar paplakti.
Kai pyragas atvėsta, tepti grietinėlės ir sūrio kremą, dėti vyšnių ir suvynioti vyniotinį.
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!