800 gramų | stirniena (be kaulų) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
1.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | grietinė |
šiek tiek | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | kadagio uogos |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avienos troškinys
- Kepta kiaulės širdis su svogūnais
- Kiaulienos troškinys
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
- Troškintos vištų širdelės
- Mėsos troškinys laivelyje
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Troškinta antis su daržovėmis
- Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
- Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
- Guliašas su kiauliena
- Triušiena troškinta grietinėlyje su bulvėmis
- Šparaginių pupelių troškinys su dešra
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Mėsos troškinys aluje
- Troškinta kiškiena su grybais
- Keri viščiukas
- Aštri troškinta aviena
Vyniotiniai su stirniena
- Paruošimo laikas:
-
Stirniena, be kaulų,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
200 gramų -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
1 stiklinė - Taukai (kiaulių)
- Pipirai, juodieji
- Kadagio uogos
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa supjaustoma į 8 gabalus. Kiekvienas jų pamušamas kūjeliu, apibarstomas prieskoniais, apšlakstomas pomidorų padažu, toliau dedama supjaustytų lašiniukų bei kumpio, į vidurį sudedami smulkiai supjaustyti agurkai. Mėsos muštiniai su įdaru suvyniojami, aprišami siūlais, pavoliojami miltuose, pakepinami riebaluose, pašlakstomi vandeniu ir troškinami ant mažos ugnies uždengtame puode. Baigiant troškinti pilama grietinė, išmaišyta su likusiais miltais, pagardinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis ar makaronais, troškintais burokėliais.