Vyne marinuota kiauliena
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas kiauliena
300 mililitrų baltas vynas (sausas)
100 mililitrų citrinų sultys
2 arbatiniai šaukšteliai garstyčios
2 arbatiniai šaukšteliai aliejaus
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti kepsniukais. Į dubenį sudėti mėsą, supilti baltą vyną, įdėti garstyčias, supilti citrinos sultis, įpilti aliejų ir sudėti prieskonius. Sumaišyti ir palikti šaltai per naktį. Kepti keptuvėje, orkaitėje arba ant grilio.

Vyne marinuota kiauliena

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustyti kepsniukais. Į dubenį sudėti mėsą, supilti baltą vyną, įdėti garstyčias, supilti citrinos sultis, įpilti aliejų ir sudėti prieskonius. Sumaišyti ir palikti šaltai per naktį. Kepti keptuvėje, orkaitėje arba ant grilio.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...