300 gramų | voveraitės |
6 vienetai | bulvių |
2 litrai | vanduo |
70 gramų | lašinukai (sūdyti) |
2 galvos | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Petražolių sriuba
- Jogurto sriuba
- Sriuba "Tom Yum Kung"
- Maitiška bulvienė su širdimi
- Sriubytė su ryžiais ir vištiena
- Prancūziška svognų sriuba
- Kiaulienos troškinys-sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Pieniška sriuba
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Daržovių sriuba
- Pupelių sriuba
- Burokėlių sriuba
- Žuvienė, virta ant laužo
- Šparaginių pupelių sriuba
- Valstietiška duonos sriuba
- Vištienos sriuba su daržovėmis
- Gardi moliūgų sriuba
- Žirnienė su grybais
Voveraičių sriuba
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
6 vienetai -
Vanduo,
2 litrai -
Lašinukai , sūdyti,
70 gramų -
Svogūnai,
2 galvos - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode.
Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudedam bulves, voveraites, užpilame vandeniu, pabarstome druska bei pipirais. Tada jungiame sriubos funkciją 40 - čiai minučių. Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos. Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.