Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.
Reikalui esant pagardinti druska.
Voveraičių padažas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 galvos | svogūnai |
300 gramų | voveraitės |
šiek tiek | druska |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% ( (35 procentų)) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Česnakinis pesto padažas
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Jogurto padažas
- Graikiškas pomidorų padažas
- Raudonas grietinės padažas
- Savas pomidorų padažas
- Sojų padažo dažinys
- Džiūvėsėlių padažas
- Pikantiškas padažas
- Gvakamolė
- Guacamole
- Pomidorų padažas picai
- Padažas virtoms bulvėms
- Šviežių grybų padažas
- Pomidorų padažas su grybais
- Žuvies padažas su krienais
- Saldžiaaštris padažas
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Aštri salsa
- Moliūgų kečupas
Voveraičių padažas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Svogūnai,
2 galvos -
Voveraitės,
300 gramų - Druska
-
Grietinėlė, 35%, (35 procentų),
100 mililitrų - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje iki pakeis spalvą. Sudėti išplautas ir supjaustytas voveraites, išmaišyti ir uždengti dangčiu. Kepti iki išsiskirs sultys. Surinkti sultis, jas pagardinti druska pagal skonį bei supilti atgal i voveraites. Kai sultys beveik išgaruos, supilti grietinėlę ir dar patroškinti apie 5 min.
Reikalui esant pagardinti druska.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...