Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | vištiena (ketvirčiai) |
0.5 litro | alaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virta apkepinta vištiena
- Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Pasislėpęs paprikoje
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Pikantiškas troškinys
- Šventinė višta
- Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
- Kepta šventinė žąsis
- Kepta žąsis su obuoliais
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Vištienos apkepas
- Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, ketvirčiai,
4 vienetai -
Alus,
0.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Papildomai reikės 1 pakelio sausos svogūnų sriubos.
Į aukštesnę skardą sudėti vištienos ketvirčius, suberti svogūnų sriubą ir supilti alų. Alus turi apsemti pusę vištos. Troškinti 200 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 val, vis apverčiant vištienos gabalėlius, kad apkeptų abi pusės. Patiekiama su ryžiais ir gautu alaus ir svogūnų padažu po troškinimo. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...