3 vienetai | vištiena ( krūtinėlės filė ) |
2 vienetai | vištiena (šlaunelių mėsa ) |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | sūrelis (lydytas) |
100 gramų | sūris ( (puskietis) ) |
10 lapų | špinatai |
1 saujelė | krapai |
50 gramų | sviestas |
1 sauja | moliūgų sėklos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Traški vištiena
- Traški vištiena
- Saldžiarūgštė vištiena
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Kepti vištienos sparneliai
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Naminės mini tortilijos
- Kepta žąsis su obuoliais
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Virtinukai su vištiena
- Vištų sparneliai
- Kepenėlių blyneliai
- Vištiena su 40 skiltelių česnako
- Rūkytas kalakutas
- Vištienos kotletai su sūriu
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištiena, krūtinėlės filė ,
3 vienetai -
Vištiena, šlaunelių mėsa ,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sūrelis, lydytas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, (puskietis) ,
100 gramų -
Špinatai,
10 lapų -
Krapai,
1 saujelė -
Sviestas,
50 gramų -
Moliūgų sėklos,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Krūtinėlę perpjauti horizontaliai į 2 ar 3 dalis ir šiek tiek lengvai pamuškite per plėvelę. Šlaunelių mėsą irgi supjaustyti kuo ploniau ir pamušti taip pat.
Kiaušinius išvirti, bus reikalingi tik balstymas, o ne trynys (nors galima dėti ir jį – įdras bus geltonesnis) ir smulkiai supjaustyti bei sumaišyti su lydytu sūreliu (geriausia su žolelėmis) ir smulkiai sutarkuotu sūriu, pagardinti druska, pipirais. Pridėti sutrupintų moliūgų sėklų.
Špinatus supjaustyti šiaudeliais, krapus smulkiai ir ištirpintame svieste juos patroškinti kelias minutes. Tada supilti ant kiaušinių ir gerai išmaišyti. Atvėsinti.
Ant folijos sudėti vištienos filė, šiek tiek „palopyti“ šlaunelių mėsa, apibarstyti druska ir pipirais, uždėti įdarą, tolygiai paskirstyti ir suvynioti.
Kepti iki 150-160 °C temp. įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Skanaus.