3 žiupsneliai | vištiena (blauzdelės) |
10 vienetų | bulvių |
3 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | prieskoniai |
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
- Traški vištiena
- Traški vištiena
- Saldžiarūgštė vištiena
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Kepti vištienos sparneliai
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Naminės mini tortilijos
- Kepta žąsis su obuoliais
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
- Virtinukai su vištiena
- Vištų sparneliai
- Kepenėlių blyneliai
- Vištiena su 40 skiltelių česnako
- Rūkytas kalakutas
- Vištienos kotletai su sūriu
Vištienos troškinys su bulvėmis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištiena, blauzdelės,
3 žiupsneliai -
Bulvės,
10 vienetų -
Morkos,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų - Svogūnų laiškai
- Krapai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir apkepinkite keptuvėje. Kol višta apkeps, sutarkuokite morkas, riekutėmis supjaustykite šiek tiek apvirtas bulves, žiedeliais – svogūnus . Imkite puodą troškinimui, į dugną klokite sutarkuotas morkas, svogūnus ir pusę bulvių, ant viršaus dėkite apkepintą vištieną ir likusias bulves. Suberkite prieskonius ir užpilkite vandeniu, kad pusiau apsemtų viršutinį bulvių sluoksnį. Statykite puodą ant mažos ugnies ir troškinkite kol bulvės pasidarys minkštos. Tada ant viršaus dėkite sviestą ir troškinkite dar 5 minutes.
Papuoškite svogūnų laiškais ir krapais.