Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
AUTORIUS:
Santa Maria,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
12 vienetų kiaulienos šoninė (gabalėliai (po 10 g))
4 vienetai vištienos filė (gabalėliai (po 175 g))
šiek tiek juodieji pipirai (grūsti)
šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
100 mililitrų dižono garstyčios
100 gramų moliūgų sėklos
10 vienetų saulėje džiovinti pomidorai
0.5 arbatinio šaukštelio džiovintas raudonėlis
1 vienetas citrinų sultys
1 arbatinis šaukštelis aitriosios paprikos
2 skiltelės česnakas (smulkintas)
Įdarui:
100 gramų parmezano sūris (tarkuotas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.
2.
Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.
3.
Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.

Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).

Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Visus įdaro produktus sumaišykite ir pertrinkite trintuvu.

  2. Vištienos filė supjaustykite į tris plonus gabalėlius. Ant kiekvieno griežinio užtepkite po 1 valgomąjį šaukštą įdaro ir susukite. Šoninės gabalėliais apsukite vištienos suktinukus ir persmeikite mediniu iešmeliu ar krapštuku.

  3. Vištienos suktinukus sudėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje 10–12 minučių.

    Patiekite su makaronais ar ryžiais (arba kaip vieną užkandį).

    Patarimas! Taip pat pabandykite su persikų čatniu arba ananasų padažu!

Receptą atsiuntė Santa Maria
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų