Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Vištienos sparneliai su medumi
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
18 vienetų | vištų sparneliai |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
250 gramų | medus |
6 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Pikantiškas troškinys
- Kepta vištiena
- Sultingas vištienos kepsnys
- Kepsneliai su slyvomis
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Antis su grybų įdaru
- Keptos ančiukų kulšelės
- Višta ant alaus butelio
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Kepta višta su obuoliais
- Vištienos krūtinėlė
- Vištiena su bulvių koše
- Vištienos juostelės su sezamu
- „Šypsena“
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Fetos, moliūgo ir vištienos laiveliai
- Vištų šlaunelės, marinuotos su medumi ir garstyčiomis
- Žąsų kepenėlių šašlykas
- Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
Vištienos sparneliai su medumi
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Vištų sparneliai,
18 vienetų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Medus,
250 gramų -
Česnakas,
6 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištų sparnelius įtryniau druska ir pipirais.
Į skystą medų subėriau smulkiai supjaustytas česnako skilteles.
Vištų sparnelius užpyliau medumi ir palaikiau 1 valandai kambario temperatūroje.
Vištų sparnelius kepiau keptuvėje.
Įkaitintame aliejuje reikia apkepti kiekvieną vištų sparnelį, kol abi pusės gražiai pagelsta.
Labai skanu :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...