Vištienos šlaunelės su petražolėmis
AUTORIUS:
silvija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai vištiena (šlaunelės (be kaulo))
6 skiltelės česnakas
1 arbatinis šaukštelis mairūnas
1 žiupsnelis provanso žolelės
1 valgomasis šaukštas petražolės (džiovintos)
1 vienetas svogūnai (raudoni)
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis prieskoniai (vištienai )
2 valgomieji šaukštai majonezas (česnakinis (šaukštai - nubraukti))
2 valgomieji šaukštai sojos padažas
2 valgomieji šaukštai padažas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.
2.
Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.
3.
Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos šlaunelės su petražolėmis

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Česnako skilteles ir svogūną supjaustyti kuo smulkiau. Ant viršaus suberti prieskonius vištienai, meirūną, Provanso žoleles, džiovintas petražoles. Supilti padažus ir česnakinį majonezą. Viską gerai išmaišyti.

  2. Šiuo mišiniu įtrinti šiek tiek druska apibarstytus vištienos šlaunelių mėsos gabaliukus ir palikti per naktį šaldytuve marinuotis.

  3. Sudėti į kepimo maišą ir iki 150 °C temp. įkaitintoje orkaitėje kepti 40 -45 minutes.
    Patiekti su kartu tik kitame kepimo maiše keptomis bulvėmis ir bet kokiomis salotomis.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų