šiek tiek | druska (užpilui) |
400 gramų | grybai (marinuoti ar šaldyti, miško grybų mišinys) |
50 gramų | sūris (fermentinis, smulkiai sutarkuotas) |
3 vienetai | kiaušiniai (užpilui) |
60 mililitrų | pienas (užpilui) |
0.5 kilogramo | vištienos faršas |
1 vienetas | kiaušiniai (užpilui) |
3 valgomieji šaukštai | avižinių dribsnių |
3 valgomieji šaukštai | pienas (užpilui) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | druska (užpilui) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | cukrus (užpilui) |
Vištienos faršu išklokite kepimo indą, atkartodami indo formą.
Sudėkite į „vištienos krepšelį“ grybus ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kiaušinių plakinys: išplakti kiaušiniai sumaišyti su pienu ir prieskoniais.
Į įdarą suberkite kubeliais supjaustytą sūrį.
Kepkite 200-220° C orkaitėje apie 45-50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta supjaustyta višta
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Vištiena su grybais
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Prancūziški kotletai
- Kijevo kotletai
- Vištiena pietums
- Vištų sparneliai
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Kalakutiena bulvių geldelėse
- Vištienos apkepėlė
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Vištienos gabaliukai aluje
- Gardus vištienos šašlykiukas
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Višta ant alaus butelio
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
Vištienos pyragas su grybais
- Paruošimo laikas:
- Druska, užpilui
-
Grybai, marinuoti ar šaldyti, miško grybų mišinys,
400 gramų -
Sūris, fermentinis, smulkiai sutarkuotas,
50 gramų -
Kiaušiniai, užpilui,
3 vienetai -
Pienas, užpilui,
60 mililitrų -
Vištienos faršas,
0.5 kilogramo -
Kiaušiniai, užpilui,
1 vienetas -
Avižiniai dribsniai,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas, užpilui,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Česnakas,
1 skiltelė - Druska, užpilui
- Juodieji pipirai, malti
- Cukrus, užpilui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos faršą sumaišykite su kiaušiniu, fermentiniu sūriu, majonezu, sugrūstu česnaku ir druska bei pipirais. Avižinius dribsnius užpilkite užvirintu pienu, palaikykite 5 minutes ir supilkite į vištienos faršo masę. Gerai išmaišykite.
Vištienos faršu išklokite kepimo indą, atkartodami indo formą.
Sudėkite į „vištienos krepšelį“ grybus ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kiaušinių plakinys: išplakti kiaušiniai sumaišyti su pienu ir prieskoniais.
Į įdarą suberkite kubeliais supjaustytą sūrį.
Kepkite 200-220° C orkaitėje apie 45-50 minučių.
Komentarai (2)
-
.....
2015-11-05 13:24
Kiek tu kiausiniu?kiek to pieno?kazkaip nesuprantama.....