Vištienos kulšelės tešloje
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
8 vienetai | vištiena (kulšelės) |
1 pakelis | tešla (bemielė, sluoksniuota (šaldyta)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | sūris ((lietuviškas, kietasis)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištieną pagardiname druska, pipirais. Tešlą atšildome ir supjaustome išilgai juostelėmis. Po kiekvienos kulšelės oda pakišame sūrio (tarkuoto arba supjaustyto juostelėmis). Kiekvieną kulšelę apvyniojame tešla ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti, kaip įprasta apie 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Aluje troškinta višta
- Vištiena su rabarbarais
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Keptos bulvės ir vištiena
- Kepta višta su obuoliais
- Kijevo kotletai
- Kepta vištiena
- Vištienos apkepas
- Vištiena su daržovemis
- Troškinta antis su svogūnais
- Vištienos filė suktinukai
- Kebabas
- Marinuoti vištos sparneliai
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Vištienos kotletas su siurprizu
- Vištos blauzdelės jogurto marinate
- Čachochbilis
Vištienos kulšelės tešloje
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, kulšelės,
8 vienetai -
Tešla, bemielė, sluoksniuota (šaldyta),
1 pakelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Sūris, (lietuviškas, kietasis)
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pagardiname druska, pipirais. Tešlą atšildome ir supjaustome išilgai juostelėmis. Po kiekvienos kulšelės oda pakišame sūrio (tarkuoto arba supjaustyto juostelėmis). Kiekvieną kulšelę apvyniojame tešla ir dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti, kaip įprasta apie 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...