2 vienetai | vištiena (krūtinėlė) |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | datulės |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | aitriosios paprikos (milteliai) |
šiek tiek | aliejaus |
Prieš kišdama į orkaitę aš dar aptepiau kepsnius lydytu sūreliu ;)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta vištiena
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- Raugintais kopūstais kimšta žąsis
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Kepta antienos file
- Vištienos troškinys
- Vištiena garų puode
- Kepta supjaustyta višta
- Vištiena saldžiarūgščiame padaže
- Kepta žąsies kulšelė
- Švelni vištiena su brokoliais
- Kijevo kotletai
- Vištiena su abrikosais
- Vištiena su grybais
- Keptos antienos blauzdelių tulpės
- Kiniški sparneliai
- Vištienos kulšelės tešloje
- Keptas fazanas su cinamonu
- Vištienos sparneliai su medumi
- Žąsų kepenėlių šašlykas
Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, krūtinėlė,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
50 gramų - Datulės
- Džiūvėsėliai
- Prieskoniai
- Aitrioji paprika, milteliai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Krūtinelėse įpjauti tokias kišenėles ir į jas pridėti tarkuoto fermentinio sūrio sumaišyto su pjaustytom datulem. Truputį paberti prieskonių į vidų ir uždaryti kišenėles, dar paprieskoniuoti. Kepsnį volioti plaktame kiaušinyje, po to džiuvėsėliuose, tada vėl kiaušinyje ir džiuvėsėliuose. Tada dedame į įkaitinta alieju ir apkepam iš abiejų pusių. Apkeptus dedame į skardelę ir dedame į karštą orkaitę 10 - 15 min. Skanaus
Prieš kišdama į orkaitę aš dar aptepiau kepsnius lydytu sūreliu ;)