Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai | vištienos filė |
150 gramų | fermentinio sūrio |
150 gramų | karštai rūkytas kiaulienos kumpis |
150 gramų | konseruovtų ananasų |
1 sauja | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
2.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
3.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Kijevo kotletai kitaip
- Aštrios vištų kepenėlės
- Farširuota višta
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Grikių maltinukai su vištiena
- Vištiena su sojų daigais
- Farširuota višta šventiniam stalui
- Keptas ančiukas
- Pyragas su lašišos įdaru
- Traškūs vištos sparneliai
- Keptos vištų blauzdelės
- Keptos anties šlaunelės
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Sojų marinatas vištienai
- Saldžiarūgštė vištiena
- Vištiena su pupelemis
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Vištienos filė šašlykai
- Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
6 vienetai -
Fermentinis sūris,
150 gramų -
Karštai rūkytas kiaulienos kumpis,
150 gramų -
Konservuoti ananasai,
150 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Juostelėmis supjaustome kumpį ir sūrį. Ananasų žiedus perpjauname per pusę.
Įpjauname vištienos krūtinėlės filė, praplečiame ir plaktuku pamušame. Ant vištienos gabaliuko dedame sūrio, kumpio ir ananaso. Susukame. Ritinėlį apsukame siūlu.
Apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame įkaitiname aliejuje apie 15-20 minučių, kol gražiai pagelsta.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...