Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | vištienos krūtinėlės |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | sviestas |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
1 stiklinė | sultinys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Supjaustytas vištienos krūtinėles apkepkite 50 g sviesto, truputį pasūdykite. Krūtinėles sudėkite į troškinimo indą. Likusiame svieste apkepkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Ant krūtinėlių sudėkite pakeptas daržoves, pabarstykite pipirais, smulkintomis petražolėmis, įpilkite pomidorų padažą ir įpilkite stiklinę vištienos sultinio. Troškinkite apie 20 min. Valgykite su ryžiais ar bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos šašlykas
- Aštrus guliašas
- Kepti švieži miško grybai
- Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
- Vėdarai
- Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
- Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
- Rudens įkvėptas plovas
- Vištienos krūtinėlė
- Troškinta antis su daržovėmis
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
- Įdaryti makaronai "Cannelloni"
- Apkeptos bulvės su sūriu
- Sūrio ir makaronų apkepas
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Kepsneliai su kiauliena
- Lenkiškai troškintos kepenėlės
- Grilyje kapta vištienos filė
- Virta apkepinta vištiena
Vištienos krūtinėlė, troškinta su pomidorų padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos krūtinėlė,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Sultinys,
1 stiklinė - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustytas vištienos krūtinėles apkepkite 50 g sviesto, truputį pasūdykite. Krūtinėles sudėkite į troškinimo indą. Likusiame svieste apkepkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Ant krūtinėlių sudėkite pakeptas daržoves, pabarstykite pipirais, smulkintomis petražolėmis, įpilkite pomidorų padažą ir įpilkite stiklinę vištienos sultinio. Troškinkite apie 20 min. Valgykite su ryžiais ar bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...