Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
200 gramų | vištienos krūtinėlės ( Ilzenbergo dvaro ūkis) | |
50 gramų | lydytas sūris | |
Papuošimui: | ||
1 saujelė | putinas | |
2 žiupsneliai | džiovintų krapų | |
Įdarui: | ||
30 gramų | pievagrybiai | |
Kepimui: | ||
50 gramų | sviestas | |
Marinatui: | ||
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys | |
1 žiupsnelis | pipirai | |
1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
2.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
3.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su traškia plutele
- Keptas viščiukas
- Velykinis patiekalas vaikams
- Kepta višta su obuolių įdaru
- Vištienos kulšelės tešloje
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Vištienos blyneliai
- Rūkytas kalakutas
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Vištiena su pupelemis
- Viščiukas tabaka
- Vaisiais įdaryta višta
- Vištienos šašlykas
- Saldžiarūgštė vištiena
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Vištų blauzdelės
- Troškintos vištų šlaunelės su moliūgais
- Morkų troškinys su vištiena
- Vištiena su apelsinais
- Vištienos gabaliukai aluje
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Vištienos krūtinėlė, Ilzenbergo dvaro ūkis,
200 gramų -
Lydytas sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Putinas,
1 saujelė -
Džiovinti krapai,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Pievagrybiai,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną pjaunu horizontaliai, plonai, barstau druska ir pipirais, šlakstau sultimis ir pamarinuoju 1 valandą.
Į perlenktą krūtinėlę dedu smulkintus grybus ir užsegu smeigtuku.
Kepu svieste iš abiejų pusių iki pagelsta, dedu sūrį, dengiu dangčiu ir išjungiu. Skanauju po kelių minučių, puoštą uogomis ir krapais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...