400 gramų | vištienos faršas |
80 gramų | fermentinio sūrio |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos filė su grybų padažu
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Višta rankovėje
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Vištienos kepsniukai
- Vištienos suktinukai
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Aštrūs vištienos sparneliai
- Vištiena su daržovėmis
- Vištiena su traškia plutele
- Aluje keptas viščiukas
- Įdaryta velykinė antis
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Vištiena ant druskos
- Ant grotelių kepta višta
- Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Kepta višta su obuolių įdaru
- Įdarytos paprikos su vištiena
Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
400 gramų -
Fermentinis sūris,
80 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į vištienos faršą įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių, sugrūstą česnako skiltelę ir išminkome.
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais.
Imame po pora šaukštų vištienos faršo, suplojame, uždedame kelis gabalėlius sūrio ir apspaudžiame, kad sūris liktų viduryje.Kiekvieną vištienos kotletuką pavoliojame džiūvėsėliuose ir apkepiname.
Kotletukus verdame garų puode arba vištienos sultinyje (apie 30 minučių).
Komentarai (4)
-
Aidas
2019-04-09 07:32
as tai i kotleto vidu dar sviesto gabaliuka idedu sultingesnis gaunasi
-
Eglė
2018-08-07 21:24
Tikrai labai skanu.. Ir atrodo gražiai, galima ir svečius pavaišinti ;) Padariau pailgos formos, kažkuo primena kijevo kotletus :)) Ačiū!
-
Indrė
2016-11-20 15:46
Labai geras receptas! Visai šeimai patiko! Dėkui :)