Vištienos krūtinėlę supjaustome 3cm ilgio 1cm pločio juostelėm, apibarstome prieskoniais, palaikome apie pusvalandį.Tada įberiame sezamo sėklų ir išmaišome su vištienos juostelėm. Sezamas turi prikibti ant juostelių ir tada kepame aliejuje kol apskrunda.
Padažas:
Šaukštas majonezo sumaišomas su šaukštu pomidorų padažo, įpjaustome česnako ir išmaišome. Šiuo padažiuku pagardiname vištienos juosteles. Skanaus.
Vištienos juostelės su sezamu
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai (vištienos) |
šiek tiek | sezamas (sėklos) |
šiek tiek | vištienos filė |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas fazanas su cinamonu
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištienos keksiukai
- Įdarytos paprikos
- Pyragas su lašišos įdaru
- Keptos vištų blauzdelės
- Kepintos vištų širdelės su svogūnais
- Vištiena "afigiena"
- Čachochbilis
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Vištiena su bulvių koše
- Kepta antienos file
- Kepta vištiena su daržovėmis
- Vištienos krūtinėlė
- Keptos kurapkos
- Marinuoti vištienos ketvirčiai
- Aštrūs vištų sparneliai
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Vištienos troškinys
Vištienos juostelės su sezamu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai, vištienos
- Sezamas, sėklos
- Vištienos filė
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos krūtinėlę supjaustome 3cm ilgio 1cm pločio juostelėm, apibarstome prieskoniais, palaikome apie pusvalandį.Tada įberiame sezamo sėklų ir išmaišome su vištienos juostelėm. Sezamas turi prikibti ant juostelių ir tada kepame aliejuje kol apskrunda.
Padažas:
Šaukštas majonezo sumaišomas su šaukštu pomidorų padažo, įpjaustome česnako ir išmaišome. Šiuo padažiuku pagardiname vištienos juosteles. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...