Vištienos ir ryžių troškinys
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
3 valgomieji šaukštai raudonas vynas
400 gramų vištienos filė
4 valgomieji šaukštai sojos padažas
250 gramų pievagrybiai
1 vienetas paprika
2 valgomieji šaukštai svogūnai (laiškai)
200 gramų ryžiai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Vištienos filė supjaustyti kubeliais ir pakepinti svieste ar aliejuje 10 minučių.
Riebalų reikia tik tiek, kad nesviltų mėsa.

Ryžius virti pasūdytame vandenyje apie 20 minučių. Po to perlieti šaltu vandeniu ir nusausinti.

Papriką supjaustyti juostelėmis ir kartu su sukapotais svogūnų laiškais pakepinti keptuvėje iki 3 minučių.

Į keptuvę sudėti vištieną, ryžius, grybus, supilti sojos padažą ir vyną. Viską išmaišyti ir uždengus dangčiu patroškinti apie 5 minutes.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos ir ryžių troškinys

Komentarai: 2
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištienos filė supjaustyti kubeliais ir pakepinti svieste ar aliejuje 10 minučių.
Riebalų reikia tik tiek, kad nesviltų mėsa.

Ryžius virti pasūdytame vandenyje apie 20 minučių. Po to perlieti šaltu vandeniu ir nusausinti.

Papriką supjaustyti juostelėmis ir kartu su sukapotais svogūnų laiškais pakepinti keptuvėje iki 3 minučių.

Į keptuvę sudėti vištieną, ryžius, grybus, supilti sojos padažą ir vyną. Viską išmaišyti ir uždengus dangčiu patroškinti apie 5 minutes.

Reklama:

Komentarai (2)


  • Mona 2012-12-07 19:42

    Mano vyrui labai patiko, taciau man nepadare ispudzio. Antrakart negaminciau.


  • Erika 2012-09-13 15:55

    Pagaminom :) kadangi pati nelabai mėgstu vištiena bet vyrui ir kitiem šeimos nariams labai patiko :) tik aš vištiena kepdama dejau prieskoniu kadangi visad dedu prieskonius ne pagal paskirti tai naudojau Maltos mėsos prieskonius santa Maria kvapą pagerino begalo ir skonis visiems patiko . ir dar kadangi abejojau ar per trumpa laiką kartu su viskuo issitroskins pievagrybiai juos ir pakepinau. Tikrai kadangi visi buvo patenkinti manau puikus receptukas beto lengvas ir nėra brangus :)


Daugiau receptų