400 gramų | vištienos filė |
250 gramų | moliūgai |
1 sauja | moliūgų sėklos |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | apynių (smulkinti) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
150 gramų | pelėsinis sūris |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Musak
- Daržovių užkepėlė su vištiena
- Vištienos ir baklažanų apkepas
- Paukštienos apkepas
- Vištienos apkepėlė
- Sluoksniuotos tešlos apkepas su mėsos įdaru
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Vištienos apkepėlė
- Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
- Vištienos apkepas su cukinija
- Apkepas „Vienas ir du“
- Mėsos apkepėlė
- Sočiausioji pica
- Pyragas su kumpiu ir agurkais
- Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
- Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Mėsos pynutės
- Bulvių ir faršo apkepas
- Makaronų apkepas su mėsa ir sūriu
Vištienos ir moliūgų apkepėlė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištienos filė,
400 gramų -
Moliūgai,
250 gramų -
Moliūgų sėklos,
1 sauja - Druska
-
Apyniai, smulkinti,
2 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Pelėsinis sūris,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištieną supjaustyti kubeliais, pagardinti druska, smulkintais apyniais ir palikti 30 minučių marinuotis.
Moliūgo minkštimą supjaustyti ir sudėti į dubenį. Sudėti moliūgų sėklas, berti truputį druskos ir apynių. Palikti marinuotis 30 minučių.
Stambiais kubeliais supjaustyti pelėsinį sūrį.
Į kepimo indą, pateptą alyvuogių aliejum, sluoksniais sudėti produktus. Pirmiausia sudėti vištieną, tada moliūgus ir pelėsinį sūrį. Viską apšlakstyti aliejumi.
Apkepą pašauti į įkaitintą iki 180°C temperatūros orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių.