Vištienos filė įtriname prieskoniais.
Vištieną sumaišome su svogūnų griežinėliais, žalumynais.
Vištieną užpilame citrinos sultimis ir aliejumi.
Galiausiai sumaišome su majonezu.
Paliekame marinuotis bent 2 val.
Kepame ant žarijų arba grilyje.
Vištienos filė šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vištienos filė (krūtinėlės) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | citrinos (sultys) |
3 vienetai | svogūnai |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 sauja | žalumynų |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Višta ispaniškai
- Troškinta vištiena kinietiškai
- Vištienos faršo kukuliai su sūriu
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Vištienos kepsneliai
- Vištienos kotletukai su varške
- Vištienos ir bulvių čenachai
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Paukštienos apkepas
- Kepta višta su obuolių įdaru
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Vištiena "afigiena"
- Vištienos kotletai su sūriu
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Vištiena su apelsinais
- Kijevo kotletai
- Velykinis patiekalas vaikams
- „Saulytė“
- Vištų sparneliai
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
Vištienos filė šašlykai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė, krūtinėlės,
1 kilogramas -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos, sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Žalumynai,
1 sauja -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos filė įtriname prieskoniais.
Vištieną sumaišome su svogūnų griežinėliais, žalumynais.
Vištieną užpilame citrinos sultimis ir aliejumi.
Galiausiai sumaišome su majonezu.
Paliekame marinuotis bent 2 val.
Kepame ant žarijų arba grilyje.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Irma
2017-07-03 22:22
O ar galima kepimo inde kepti?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...