200 gramų | vištiena (file) |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
5 valgomieji šaukštai | majonezas (DAUMANTŲ) |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai (malti) |
100 mililitrų | sultinys (vištienos) |
1 žiupsnelis | prieskoniai (vištienai) |
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ryžiais
- Blauzdelės grilyje
- Keptos vištų blauzdelės
- Kepta vištienos krūtinėlė
- Koteltukai - rutuliukai
- Saldžiarūgštė vištiena su morkom ir puria bulvių koše
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Višta ant alaus butelio
- Gardūs vištienos piršteliai
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Kotletai pomidorų padaže
- Vištienos kulšelės
- Vištienos file džiūvėvėsliuose
- Vištienos širdelių blyneliai
- Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
- Vištiena su grietinelės padažu
- Šventiška žąsies krūtinelė
Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena, file,
200 gramų -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas -
Majonezas, DAUMANTŲ,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai, malti,
1 žiupsnelis -
Sultinys, vištienos,
100 mililitrų -
Prieskoniai, vištienai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vištienos filė supjaustykite gabaliukais, pagardinkite prieskoniais.
Į puodą su sultiniu pilkite išbrinkintą želatiną. Kaitinkite maišydami, kol želatina ištirps. Neužvirkite. Daugiau kaip pusė sultinio supilkite ant mėsos ir išmaišykite.
Gerai išmaišykite Daumantų "Krienų" padažą į į jį supilkite likusį sultinį su želatina.
Išpilstykite į formeles padažo masę ir padėkite į šaldytuvą, kol sustings.Vėliau supilkite sultinį su vištiena. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekiant, formeles palaikykite karštame vandenyje, kad drebučiai greičiau išsiverstų ir formelių. Prieš patiekiant galima puošti balzamiko actu, žalumynais ar riešutais.
Skanaus!